Nova & Kim: 2 souls, 1 body

Kim

Zij is een gevoelige, sterke, dynamisch en inspirerende ziel & vrouw.

Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als Personal Trainer, gepassioneerd groepslesgever & AquaFitness Specialist/Opleider/Presenter en ademt dus sporten en bewegen, zowel op land als in water.

Zij weet als geen ander jouw lichaam op verschillende manieren in beweging te zetten.

 

Kim trok van nature vooral klanten aan met (chronische) fysieke klachten, die eigenlijk wat "einde latijn" waren - beetje "afgeschreven" door hun dokters en specialisten- en ze was "hun laatste hoop op verbetering" (Challenge accepted!) ;-)

Door hen te laten voelen en beleven wat hun mogelijkheden en sterktes wel waren, bracht ze vooral zelfvertrouwen , plezier en (innerlijke) kracht bij haar klanten.

 

Lees in de blog meer over de volledige sportcarrière van Kim

Nova

Nova is de multidimensionale zus van Kim (Vanishing Twin Sister). Een 2de ziel die altijd aanwezig is geweest, maar nooit geïncarneerd in hun fysieke lichaam.

Dat is sinds januari 2024 veranderd. Nova heeft haar intrede gemaakt en zal met haar sterke drakenenergie de leiding nemen in hun leven.

Nova is sterk verbonden met de natuur, het universum en heeft een veel hogere frequentie dan Kim.
Zij brengt Hemel en Aarde bij elkaar en creëert een speelveld waarin alles mogelijk wordt/is.

Nova is de Healer & lichtwerker, diegene die mensen de weg wijst naar hun zelfhelend vermogen en naast hen wandelt om hun processen mee te ondersteunen, gidsen en in verbinding te brengen met hun ziel(smissie).

Momenteel zijn beide zielen zeer aanwezig, en is het voor ons nog een zoektocht naar balans. 

Nova is momenteel "in charge" en het is de bedoeling dat vanuit Nova-energie de guidance wordt gevolgd. Dat brengt soms de nodige emotionele uitdagingen en leerprocessen mee voor Kim.

Wij houden van rust & ruimte, maar zeker ook actie. lange wandelingen in de natuur, mediteren, Reiki New Earthlezen, Padel spelen en blijven ontdekken op 5D(uh!), gezellige momenten , anderen inspireren en helpen naar een meer ontspannen en "aligned" leven.

Diepere lagen...de shift van Kim naar Nova

In de succesvolle carrière als Sport- en beweegcoach , was Kim eigenlijk (onbewust) al bezig met "healend" werk. (enkel op fysiek en mentaal vlak)

Mensen met serieuze fysieke klachten, veel pijn, ten einde raad omdat de medische wereld voor hen geen opties meer had...kwamen toch bij Kim terecht. 

Zij was voor sommigen precies hun laatste hoop op nog een beetje waardigheid en "verlossing". Klink raar...maar als we samen terugblik, is dat wel zo.

Kim heeft 100-den mensen "beter" gemaakt op verschillende vlakken:

  • Verbeterde functionaliteit zodat ze bvb hun werk konden blijven doen, of opnieuw konden spelen met (klein)kinderen, zelfstandig naar de winkel konden gaan tot hun lievelingssport te blijven beoefenen...
  • Bewuster gemaakt van hun lichaam: de grenzen en vooral mogelijkheden van hun fysieke kunnen aangeleerd op een veilige manier
  • Geven van zelfvertrouwen en eigenwaarde
  • Momenten zonder pijn aanleren, gunnen, geven...
  • Laten ervaren en voelen dat ze nog wel kunnen bewegen, ondanks hun klachten.
  • ....

de belangrijkste boodschap die ik daar nu uit haal is:

ALLES IN DE NATUUR IS GEMAAKT OM TE HELEN...DUS OOK JIJ, LIEF MENS

 

Onze  "helende" missie gaat verder...alleen op een veel bredere en diepere laag: 5D, ALL INN:

fysiek - mentaal - emotioneel - energetisch - spiritueel

 

Want wij zijn pas "heel" als we onze 5 dimensies omarmen en ontdekken. 

En van daaruit voelde wij een vernieuwde "Soul Mission"