Mijn "spiritueel ontwaken"

Het spiritueel "ontwaken" of awakening kun je zien als letterlijk 'wakker worden' voor het leven. 

Het is een ontwakend besef in jezelf dat het anders moet, dat je niet leeft in lijn met wie jij daadwerkelijk bent.

Dat er meer is. Dit proces roept vaak een heleboel belangrijke levensvragen op

Het "ontwaken" gebeurt in verschillende fases en start vaak na een intense of levensbedreigende gebeurtenis zoals een ongeval waarbij je in coma bent geweest, burn-out... en als je de boodschap na de 1e keer niet hebt begrepen...zorgt het universum wel dat je het (zoals in mijn geval) de 2de keer wel snapt! ;-) 

 

Bij mij begon het allemaal in de zomer van 2021, toen mijn vriend Kurt een hersenbloeding kreeg op 42-jarige leeftijd. Zomaar ineens in elkaar gezakt tijdens een tennistornooi. Ik zal die telefoon nooit vergeten....onze wereld stond ineens muisstil...bah, vies gevoel.

Kurt lag 10 dagen op intensive care van neurologie en werd daar onwijs goed opgevolgd door de artsen, specialisten en verpleegkundigen (#dankudankudanku)
Maar de analyse "sorry, u heeft gewoon brute pech gehad"...heb ik nooit aanvaard...er MOEST een andere reden zijn waarom dit gebeurd is. Eigenwijze "ikke" ging op zoek naar antwoorden...en heb die ook gevonden...in een 4de en 5de dimensie van emoties, energie en ons "onbewuste"

Er was wel degelijk een aanleiding tot deze gebeurtenis, alleen is die medisch niet te verklaren...

Ons lichaam is een MAGNIFIEKE signalisator van wat er allemaal in ons onderbewuste afspeelt, en dat is zo'n 90%!!!

Dus als we maar 10% bewust zijn = alles wat we weten, begrijpen met ons hoofd, kunnen aantonen door onderzoek en statistiek....en dus "verklaarbaar" is....blijft er nog wel 90% over in ons onderbewuste = waar we ons (nog) niet van bewust zijn....

En in die 90% van het onbewuste lagen dus zeer veel antwoorden. Zowel Kurt als ikzelf zijn hiermee intensief aan de slag gegaan en Kurt is ondertussen zeer goed herstelt, speelt gepassioneerd Padel en is nog steeds dezelfde fantastisch lieve, sterke, gevoelige man waar ik onwijs veel van hou. 

 

Nadien ging ik zelf even stilstaan om na te denken over het leven. Hoe snel dingen kunnen veranderen en hoe kwetsbaar we zijn. Wat wil ik nu echt in het leven? Waar word ik echt gelukkig van?

Ik ging aan de slag met mijn "innerlijk werk": emoties, familiesystemen, belemmerende gedachten en patronen, ego, ziel, zielsmissie, EFT....en tuimelde zo in m'n 3e burn-out. Ik haalde geen voldoening meer uit m'n sportsessies, ik voelde me leeg na m'n Aquafitness -lessen...de dingen die ik al meer dan 20 jaar met hart en ziel deed, kostten me onwijs veel kracht en energie. Door stil te staan, echt te gaan voelen en connecteren met m'n ziel, klopte dit alles niet meer...Ik had nergens zin in en wist niet wat ik dan wel wilde...Een intense periode vol leegte op alle vlak, ruimte en tijd want m'n agenda was leeg, en een zwart gat...wat nu? 

 

Ik ontdekte een heel nieuwe dimensie van energie, emoties, universele wetten, spirituele gidsen

Ik leerde mediteren, tot rust komen, mijn emoties volledig toelaten, intuïtie activeren, contact maken met m'n spirituele team

Ik leerde dat wij als ziel naar deze aarde zijn gekomen met een bepaalde missie en lessen die we dienen te leren.

Ik leerde dat deze lessen zich blijven herhalen tot je ze uiteindelijk wel leert...(Auch...)

Ik leerde dat toeval niet bestaat en dat alles en iedereen op je pad komt met een bepaald doel.

Ik leerde opnieuw verbinden met m'n ziel. Ik leerde dat alles energie is en dus uit frequenties bestaat...en dat wij zelf kunnen leren om deze frequenties te verhogen om mee te gaan in de hogere frequentie van ons universum.

Ik leerde dat iedereen in verbinding staat met elkaar via deze universele energie...en dat we dus elkaars spiegels zijn...

Ik ontdekte Reiki New Earth, en de fantastische mogelijkheden van deze liefdevolle manier van healing.

 

Momenteel leer ik (oa door/met Reiki New Earth, maar ook bij Tri of Light) over universele wetmatigheden, lichttaal (die ik ook spreek), spirituele gidsen, aardsengelen, beschermengelen, en voel ik vooral tijdens m'n meditaties en Reiki-sessies de aanwezigheid en energie van "anderen".

Soms krijg ik ook boodschappen door. Ik  kijk er naar uit om hier nog meer in te groeien en in te zetten binnen Studio Nova!