Mijn heerlijke oase van beweging, balans, bewustwording, energie, natuur, verbondenheid, liefde en licht.

 

 • Nova staat voor "ster". Een nova is een ster die plotseling veel helderder wordt en daarna geleidelijk, over een periode van maanden tot vele jaren, tot haar vroegere helderheid terugkeert.
 • Voor mij is een Studio een open ruimte waar er op een liefdevolle manier geconnecteerd wordt zowel met jezelf als met anderen. Je kan er tot rust komen, bewegen, ontspannen, even stilstaan en reflecteren of gezellig samen zijn. Een multifunctionele ruimte dus

 

De naam "Studio Nova" kreeg ik trouwens door via 1 van mijn spirituele gidsen.

Wat doen we bij Studio Nova?

Studio Nova is de eerste plek waar Personal Training (Sporten & bewegen) samenvloeit met  Reiki New Earth. 

Bij Studio Nova bewegen we multidimensionaal: met jouw verschillende lichamen, met allerlei energieën, op verschillende vlakken en dimensies.

Naast bewegen, heeft bewustwording een zeer belangrijke rol in mijn trajecten en sessies.

Frequencies are changing and so are we...

Ik ondersteun jouw shift van 3D naar 5D waardoor je heel anders in het leven zal staan en het bewustzijn krijgt om je eigen leven te creëren

Ik bied intuïtieve sessies aan, waarbij we  multidimensionaal bewegen en zo op ontdekking gaan binnen de 5 dimensies van de nieuwe aarde.

 

fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel .

Multidimensional Divine Movement Coaching

1/1 of Duo-movement coaching voor alle magische Multidimensionale wezens hier op aarde.
Healers, lichtwerkers, starseeds, dragon-riders, fairies, witches, (wolf)leaders of the pack... 

Ik ontvang jullie met open armen en hart om te komen bewegen op je eigen manier, binnen de energie die jij op dat  moment bij hebt. 

 

Eens ik in de 5D-frequencies binnenstap, schakel ik vaak over naar Engels. Bij deze:

 • For those that are already active and wide awake in this New Earth.
 • Those that already experienced their multidimensionality and embrace their Human Avatar.
 • For those who want to honor their bodies through movement and want to play with their energy and archetypes in a multidimensional way.

Multidimensional Discovery

= to guide and move people into their multidimensionality.

Zoals je al op de homepagina kon lezen, is er een shift gaande waarbij de aarde de frequentie langzaam maar zeker verhoogt.
Dit vraagt om aanpassing van de natuur en dus ook van ons fysieke lichaam. Vele "ziektebeelden" die we nu massaal ervaren, zijn hier een gevolg van.
Voor mij zijn dit dus upgrades naar de hogere frequenties. 
Wij behoren tot de natuur en zijn niet gemaakt om ziek te blijven. Alles in de natuur is zo gecreerd dat we over een enorm groot en sterk zelfhelend vermogen beschikken. Ik ben een grote fan van Dolores Cannon die dit op een fantastische manier kan verklaren.
Door bewust in dit proces van transformatie te stappen, kies je ervoor om op ontdekkingsreis te gaan naar jezelf, naar je diepere lagen.
Ik leer je hoe je jouw buitenwereld kan zien als leerschool en hoe je hiermee kan omgaan. Let op! Ik ben jouw gids en zal je ondersteunen en naast je lopen op jouw tempo. Het is echter niet mijn verantwoordelijkheid om jouw stukken mee te dragen, jouw vraagstukken mee op te lossen, jouw situaties te veranderen...Het is wel mijn missie om jou hierin te begeleiden. Ik kijk (en voel) mee vanuit een 5D-perspectief en zal je uitdagen en uitnodigen om de situaties, lessen vanuit verschillende hoeken te benaderen en te healen, los te laten, te transformeren...

Wat betekenen 3D-4D & 5D?

Zoals je hiernaast in het overzicht kan zien, zijn dit de verschillende fases van bewustwording
De frequenties en energievelden zijn telkens anders/hoger. Hoe meer je "in touch" komt met je innerlijke stem, je ziel, het grotere geheel (Universal conciousness), hoe groter je bewustwording en hoe hoger je frequentie.
De meesten mensen in onze maatschappij leven nog in 3D en zullen zich vooral herkennen in de linker kolom. 

Body language next level (s)

Nog even op een andere manier de 5 dimensies van de Nieuwe Aarde:

 • Fysiek: alles wat met ons fysieke lichaam (lijf) te maken heeft. Niet enkel je fysieke gezondheid, maar ook je bewegend vermogen zoals: kracht, beweeglijkheid, flexibiliteit, uithouding...alles is energie.
  Ons fysieke lichaam is HET communicatiemiddel van het onderbewuste (weet je nog? Die 90%)
  Dus wanneer je lichaam een (eender welk) signaal geeft, wil dit eigenlijk zeggen dat het jou iets komt brengen.
  Of het nu over relatief "kleine klachten" gaat zoals hoofdpijn, misselijkheid, keelpijn, spierpijn, verrekking, blauwe plekken....
  of de wat "grotere aandoeningen" zoals spijsverteringsproblemen, hartklachten, hoge/lage bloeddruk, suikerziekte, alzheimer, kanker....noem ze op.
  Je lichaam komt je wat vertellen: er wordt een "nieuw" stukje van jezelf naar het bewuste gebracht en geeft jou de boodschap "hey, ik kom je iets belangrijks vertellen." Ons menselijk bestaan is gebaseerd op "vrije wil", dus je hebt zelf de keuze hoe je hiermee omgaat.
  Bij Studio Nova bewegen we volgens de energie die op dat moment aanwezig is bij jou. Als succesvol sport- & beweegcoach heb ik de nodige expertise om jullie (on)bewust met en in je lijf aan de slag te zetten. #boosheidstrainingen #loslatenisruimtemaken #bewegenisenergieopwekken
 • Mentaal: alle duizenden gedachte die dagelijks door ons hoofd razen, hebben een onwijs grote invloed op ons welzijn & welbevinden.   
   "You cannot have a positive life and a negative mind."
  Leer je mindset -en dus energie- bewust veranderen en ervaar welke positieve gevolgen dit met zich meebrengt. Onze gedachten zijn energie en bepalen dus ook onze frequentie. Als je s morgens in de spiegel kijkt, welke gedachten gaan er dan door je hoofd? Gun jij jezelf elke dag een compliment? Doe dit ook echt en je zal snel merken welke positieve invloed dit heeft.
  Hier ligt onze vrije wil in de keuze: welke gedachte je aandacht geeft en welke niet (meer)?
  Een positieve en liefdevolle mindset is een belangrijke stap naar zelfliefde. Aanrader is het boek van Riri Starseed "Will I Marry me?"
 • Emotioneel: emoties hebben en kennen we allemaal. Emoties zijn ook verschillende energieën die door je lichaam en systeem mogen stromen.
  Hoe ga jij om met emoties zoals boosheid, verdriet, verliefdheid,...?
  Wist je dat meer dan 90% van fysieke klachten ook emotioneel gerelateerd zijn. Je lichaam is je enige en rechtstreekse verbinding met jouw onderbewuste en een belangrijke communicator. 
  Mijn ervaring in de 3D-wereld heeft me geleerd "dat er positieve en negatieve emoties zijn" (wat trouwens niet zo is) en "dat we vooral onze positieve mogen delen en onze negatieve liefst verdringen en verstoppen". Dit laatste zorgt dus mee voor energetische blokkades en kan dus leiden tot fysieke klachten (de gevolgen van stress zijn hier een mooi voorbeeld van...)
  In 4D en 5D laten we net deze emoties toe en doorvoelen we ze...ze mogen zoals een rivier of wervelwind door ons systeem stromen, zonder oordeel. By the way, een emotie "laten stromen" duurt slechts een 3-tal minuten.
  Door jezelf dit proces te gunnen, neem je ook ownership over jouw energie, jouw lessen en laat je laagje per laagje los om zo tot je essentie te komen: je ziel die bestaat uit licht en liefde

De bovenstaande 3 zijn (tot op een bepaalde laag) gekend in de 3D wereld. Maar zoals je al kon lezen, zullen deze 3 dimensies ook transformeren en leren we "anders" omgaan met ons fysieke lichaam, onze emoties en mindset, telkens op een diepere laag.

Bij de shifts naar 4D en 5D, komen er nog 2 dimensies bij, nl. het Energetische en Spirituele

Er wordt meer en meer aandacht aan besteed en vaker besproken, ook in de Media en sommigen zijn helemaal mee terwijl anderen er nog heel sceptisch tegenover staan. Wat helemaal oke is, want we zitten in een fase van verandering. (proces van het collectieve)
De ene zal de bewuste shift naar de Nieuwe Aarde nog in dit leven meemaken (zij "die mee zijn") terwijl een andere ziel eerst nog andere lessen te leren heeft in het aardse leven en zijn awakening pas in een volgend leven zal ervaren.

 

 • Energetisch: als levende wezens zijn wij energetisch...alles is energie en heeft een bepaalde frequentie (trilling): je lichaam - je ziel - je ego- de voeding die je opneemt - de virussen, bacteriën, ziektes en aandoeningen die (laat) binnendringen - je gedachten - lucht - water - zuurstof -.moeder aarde...en dit staat allemaal in verbinding met elkaar en heeft dus onwijs veel impact op hoe jij je voelt en "het leven" ervaart!
  Ik zie het energetische eerder als iets overkoepelend. Je kan de dimensies echt niet los koppelen van elkaar.
  Ik zie het als een soort cirkels/koepels die door- en rond elkaar draaien, op verschillende lagen.
  Eens je je openstelt voor de verschillende energetische velden, ga je echt ervaren hoe het is om ermee te spelen en leer je dat je echt onwijs grote veranderingen kan creëren op alle vlakken.
  ANYTHING IS REALLY POSSIBLE. ALL YOU HAVE TO DO IS BELIEVE AND RAISE YOUR FREQUENCY
  Dit is net ons speelveld bij Reiki New Earth. Wij werken met deze energieën, en omdat wij allemaal verbonden zijn, voel ik dus ook wat jij voelt tijdens een sessie. Joepie, lang leve hoog-sensitiviteit! (wat iedereen trouwens is :-) maar nog niet altijd bewust )
 • Spiritueel: is afgeleid van het Latijnse woord 'spirit' dat 'geest' betekent. Centraal staat hier bewust worden en zijn van jezelf en van je zingeving, motivatie & kwaliteiten, en hetgeen betekenis aan je leven geeft. 
  Voor mij is het spirituele, opnieuw gaan verbinden met je ziel, je hogere zelf, het universum. Het openstellen voor "een groter geheel" en experimenteren. Connecteer met je spirituele team (Engelen, gidsen, opgestegen meesters, magic creatures (zoals draken, elfen, trollen, feeën...), het openen van je (kruin)chakra's en 3de oog, verbinden van hemel en aarde en bewust worden dat we deel uitmaken van een groter collectief.
  Ik breng jou graag terug naar jouw essentie hier op aarde. (Re)- connecteren met jezelf, je diepere lagen, je ziel.
  Want uiteindelijk zijn we allemaal licht en liefde, wat de hoogste frequenties zijn.

Ben jij klaar voor jouw shift? Voel jij een dieper verlangen naar zelfliefde, verbondenheid en vrijheid?
Dan ben ik graag jouw gids hierin.