Young Living Essential Oils

RNE-magie in een flesje. Dat zijn voor mij de essentiële oliën van Young Living. Ik kende ze al langer, maar ben er meer en meer in verbinding mee gekomen tijdens m'n RNE-ontdekking. 
Ik gebruik de oliën op verschillende manieren, zowel tijdens m'n coachings/healings als in m'n privé-leven. 

Heerlijk om te verstuiven, aan te brengen, te ondersteunen tijdens (mijn) processen, in m'n thee of tijdens het koken. Ik gebruik ze overal voor. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van m'n leven geworden. 

Ben je benieuwd? Neem zeker een kijkje op hun website, of contacteer me om ze te ervaren tijdens een persoonlijke sessie, workshop of om ze bestellen. 

 

*bron: Over etherische oliën | Young Living Essential Oils

Etherische oliën worden al duizenden jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt.

Young Living wil deze oude traditie graag delen en mensen kennis laten maken met een wereld waar ze wellicht nooit van durfden dromen.
Zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen, zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten. Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. De olie kan verstoven, geïnhaleerd, op de huid of bij een massage gebruikt worden.

Rating: 0 sterren
0 stemmen