Reiki New Earth

Reiki New Earth (RNE) is magisch en helend energetisch werk.

Reiki betekent letterlijk" levensenergie" & "New Earth" is de vernieuwde en ge-upgrade vorm van de oorspronkelijke Reiki, ontwikkeld door mijn teacher Riri Starseed, CEO van New Earth Teachings

Keer op keer sta ik versteld wat ik voel, zie en doorkrijg tijdens een sessie. 

Tijdens een RNE-sessie tune ik in op jouw levensenergie en lig jij heerlijk op je rug op mijn massagetafel. Je hoeft dus helemaal niets te doen: enkel jezelf openstellen om te ontvangen. Ik ga vanuit mijn gevoel jouw chakra's (energieknooppunten) af en voel wat daar zit (stroming, blokkade, emotie die vast zit...). Met de RNE energie kan ik jouw energie opnieuw laten stromen, emoties ontladen en nog veel meer. RNE is puur, magisch, energetisch en onbeschrijfelijk. Je "moet" dit ervaren, om te "begrijpen" wat dit voor jou betekent.

 

Voor mij is RNE thuiskomen bij mezelf en in het grote universum, waar we energetisch allemaal verbonden zijn met elkaar. Uniek en heel bijzonder dat dit kan...I LOVE IT

Eind 2022 startte ik m'n RNE-reis en behaalde m'n Level 1, Level 2 en Master bij het jaartraject van New Earth Teachings. In 2024 start ik zelf in m'n Teacher-traject en kijk er naar uit om ook dit te mogen delen met jullie in de toekomst. Ik ben zo dankbaar dat ik Riri en RNE ben tegen gekomen als gids op mijn spirituele pad. Bij elke "fase" in m'n opleiding, voel ik dat ik de RNE-energie telkens dieper veranker in m'n leven, energieveld en "zijn".

Wat kan Reiki New Earth voor jou betekenen? 

Met RNE zetten we jouw energiekanalen helemaal open.

Samen met de essentiële oliën van Young Living voelen we in wat jij op dat moment nodig hebt. Door te verbinden met de Reiki- energie en elkaar, kan ik jouw levensenergie opnieuw laten stromen, blokkades opheffen en jouw healing-proces in gang zetten. 

 

Jij hoeft helemaal niets te doen. Heerlijk ontspannen gaan liggen op mijn massagetafel en laat alles maar gebeuren. Ik leg mijn handen op verschillende chakra's/energiepunten en dan begint de magie :-)

Ik ben heel benieuwd wat ik bij jou mag voelen en healen :-)

Ik gebruik vooral de RNE tijdens m'n trajecten en multidimensionale beweegsessies.
Wil je toch een pure sessie RNE, mag je me contacteren via whatsapp.

Op afstand?

Wil je de magie van Reiki echt ervaren? Dan is deze sessie op afstand een unieke en bijzondere beleving.

Tijd, ruimte en afstand zijn een illusie...en dat ervaar je hier!
Concreet: jij blijft lekker thuis (of op een andere rustige, veilige omgeving) en ik geef de sessie van waar ik ben. De sensaties die ik voel en de boodschappen die ik doorkrijg, deel ik via whatsapp en just go with the flow. Be amazed of endless possibilities...and the RNE-magic. 

 

Voor een RNE-sessie vanop afstand betaal je momenteel €111 en kan je via deze weg boeken

 

Tot snel!

Rating: 0 sterren
0 stemmen