Hoi!

Mijn naam is Kim Geeroms en ik sta in het leven als een gevoelige, sterke, dynamisch en inspirerende vrouw. en samen met mijn vriend Kurt, zijn 2 kids Natan en Noa en onze "ADHD-dwergpincher" Charly wonen we in Vosselaar.

Ik hou van rust & ruimte, lange wandelingen in de natuur, mediteren, Reiki New Earthlezen, Padel spelen en mezelf blijven ontwikkelen op 5D(uh!), gezellige momenten met m'n gezin - vrienden, anderen inspireren en helpen naar een meer ontspannen en "aligned" leven.

 

Bewegen zit in m'n bloed, al m'n hele leven (dank u, mama) :

Mijn "sportcarriëre"

 • Ik begon op 2,5 jarige leeftijd met "pre-ballet" (en tap-dance), en danste tot m'n 15 jaar.

  (Op m'n 6de deed ik een (niet zo succesvolle) auditie voor de Koninklijke balletschool van Antwerpen)

 • Vanaf m'n 11de ben ik een heel andere weg ingeslagen en ben gaan kajakken

  (Ah ja, alles is beter dan "saai" aan de kant staan om te supporteren tijdens de wedstrijden van m'n broer Teun) => "Dit kan ik ook...en beter" ;-)

  Ik begon aan m'n kajakavontuur in december (freak) en trainde al snel elke dag minstens 1,5u. In de winter kwam er krachttraining en conditietrainingen bij, waardoor m'n trainingsweek snel opliep naar 15-20u training per week. Harde werk loont, en ik behaalde al snel medailles en Belgische titels in lijnvaren en marathonvaren. Op m'n 15de werd ik geselecteerd voor het Nationale Team en mocht meetrainen "met de groten" en proeven van Internationale wedstrijden. Mijn strikt regime bestond uit: school, trainen, eten en slapen...en dit heb ik volgehouden tot m'n 19de ongeveer.
  Het eentonige en (toen toch wel) harde & eenzame topsportersleven was niets voor mij. Ik hing "m'n peddel aan de haak"...
  Recent begreep ik dat hier m'n eerste burn-out gebeurde...ik was op...ik ben echt met een "slecht" (vies) gevoel gestopt, zonder toen te beseffen wat er aan de hand was...en heb toen dus ook niet naar m'n lichaam, emoties of andere signalen geluisterd....(dit was de voorbode voor "burn-out 2")
 • Middelbare studies waren Sport-Wetenschappen, waarna ik m'n Bachelor LO-Bewegingsrecreatie haalde en nadien ook ging werken in de sportsector als lesgever: zwemmen, middag- en naschoolse sport, seniorengym, aerobics, conditietraining en.... Aquafitness :-) 
 • Ik ontdekte m'n liefde voor water en bewegen in water en specialiseerde ik me in Aquafitness. (+- 2005)
  Ik volgde alle opleidingen die er in België aangeboden werden en werd al snel opgepikt om Internationaal m'n talenten te tonen.
 • Ik reisde de wereld rond om Masterclasses & workshops te geven, maakte m'n eigen beweegprogramma's in water en na een paar jaar gaf (en herschreef) ik de bestaande opleidingen in Nederland & België. Dit deed ik tot 2019 ongeveer
  Hoe fantastisch om anderen te coachen en op te leiden en mijn passie te delen. I LOVE IT
 • Tijdens deze periode bleef ik mezelf uitdagen om bij te leren en volgde ik nog andere opleidingen rond o.a: NASM Personal Training, Post-graduaat Functional Training, Master Degree in Coaching & Lifecoaching, allerlei groepslessen en specialisaties rond bewegen, Hydrotherapie en revalidatie in water...
 • M'n carrière als Personal & Functional Trainer (vanaf 2014) bracht me de passie om individueler te werken en meer de diepte in te gaan met m'n klant.
  Ik trok van nature vooral klanten aan met (chronische) fysieke klachten, die eigenlijk een beetje "einde latijn" waren - beetje "afgeschreven" door hun dokters en specialisten- en ik was "hun laatste hoop op verbetering" (Challenge accepted!) ;-)
  Opnieuw een fantastisch mooie tijd waarin ik zoveel heb geleerd en waarin ik de magie van bewegen en mensen "helpen" & coachen volop heb ontdekt en omarmt. Als coach kan je echt wel een impact op iemand z'n leven hebben.
  Opnieuw "nen dikke merci" voor iedereen die mij hun vertrouwen gaf en jaren hebben samengewerkt. 

Zoals je kan lezen....bewegen, bewegen en bewegen....

Diepere lagen...

We hebben allemaal ons verhaal dat vertelt welke ervaringen we in dit leven al hebben mogen beleven...onze buitenkant. Mijn sport-verhaal kon je hierboven lezen en mijn "awakening" lees je hier.

Maar... onze diepere lagen...die zijn interessant en belangrijk! ;-)

 

Door naar binnen te keren en terug contact te maken met ons lichaam, onze intuïtie en buikgevoel,

gaan we letterlijk terug naar onze eigen persoonlijke essentie. 

 • Wat voel ik?
 • Hoe gaat het "echt" met me?
 • Welke emoties zitten er (geblokkeerd) in mijn lichaam?
 • Welke signalen brengt m'n lichaam? En hoe ga ik hiermee om?
 • Welke dromen en verlangens heb ik nog? Hoe ga ik deze realiseren?
 • Wat heb ik nodig? Wat heeft m'n lichaam nodig?
 • Hoe neem ik beslissingen vanuit mijn buikgevoel? Wat is "intuïtie"?
 • Hoe vertrouw ik volledig op mezelf? 
 • Hoe neem ik ownership over mijn leven? Hoe stap ik uit mijn "slachtoffer"-stuk?
 • Hoe gun ik mezelf zuurstof, ademruimte (en dus het leven)?
 • ....

In mijn succesvolle carrière als Sport- en beweegcoach, was ik eigenlijk (onbewust) al bezig met "healend" werk. (enkel op fysiek en mentaal vlak)

Mensen met serieuze fysieke klachten, veel pijn, ten einde raad omdat de medische wereld voor hen geen opties meer had...kwamen toch bij mij terecht. 

Ik was voor sommigen precies hun laatste hoop op nog een beetje waardigheid en "verlossing". Klink raar...maar als ik terugblik, is dat wel zo.

Ik heb 100-den mensen "beter" gemaakt op verschillende vlakken:

 • Verbeterde functionaliteit zodat ze bvb hun werk konden blijven doen, of opnieuw konden spelen met (klein)kinderen, zelfstandig naar de winkel konden gaan tot hun lievelingssport te blijven beoefenen...
 • Bewuster gemaakt van hun lichaam: de grenzen en vooral mogelijkheden van hun fysieke kunnen aangeleerd op een veilige manier
 • Geven van zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • Momenten zonder pijn aanleren, gunnen, geven...
 • Laten ervaren en voelen dat ze nog wel kunnen bewegen, ondanks hun klachten.
 • ....

de belangrijkste boodschap die ik daar nu uit haal is:

ALLES IN DE NATUUR IS GEMAAKT OM TE HELEN...DUS OOK JIJ, LIEF MENS

 

Mijn "helende" missie gaat verder...alleen op een veel bredere en diepere laag: 5D, ALL INN:

fysiek - mentaal - emotioneel - energetisch - spiritueel

 

Want wij zijn pas "heel" als we onze 5 dimensies omarmen en ontdekken. 

En van daaruit voelde ik een vernieuwde "Soul Mission"