Blog

Kim is een verteller en deelt graag over haar ervaringen & processen om zo anderen te inspireren, motiveren en te steunen "je bent hier niet alleen in, niets is raar" :-) 
Om onze  website overzichtelijk te houden, delen we deze verhalen hier in de blog. 
Heb jij zelf vragen of ideeën rond bepaalde onderwerpen & thema's? Fantastisch! Stuur me een bericht en ik kijk of ik er iets over kan schrijven. 

Transformatie

Transformatie begint hier & nu.Even stilstaan, op de pauze-knop duwen en alles laten binnenkomen en zijn zoals het op dat moment is.Transformeren is voelen dat verandering nodig is, een proces dat je naar binnen doet keren en je overgeven aan de processen die daar mogen ontstaan en in gang gezet worden.

Lees meer »

Multi dimensionaal bewegen is ook bewegen volgens de seizoenen. ☃🌹🌞🍂

Momenteel is er winter-energie, en is dit inderdaad ook een periode waarin we uitgenodigd worden om naar binnen te keren. Contact te maken met ons innerlijke, onze ziel, onze diepere verlangens en/of bepaalde dingen die nog aandacht & healing vragen.Hier neem ik dan ook dagelijks de tijd voor om even in te voelen wat er vandaag aan bod mag komen, waar ik m'n energie mag op focussen...

Lees meer »

Artikels & schrijfsels