Reiki New Earth

Reiki New Earth (RNE) is magisch en helend energetisch werk.

Keer op keer sta ik versteld wat ik voel, zie en doorkrijg tijdens een sessie. 

Tijdens een RNE-sessie tune ik in op jouw levensenergie en lig jij heerlijk op je rug op mijn massagetafel. Je hoeft dus helemaal niets te doen: enkel jezelf openstellen om te ontvangen. Ik ga vanuit mijn gevoel jouw chakra's (energieknooppunten) af en voel wat daar zit (stroming, blokkade, emotie die vast zit...). Met de RNE energie kan ik jouw energie opnieuw laten stromen, emoties ontladen en nog veel meer. RNE is puur, magisch, energetisch en onbeschrijfelijk. Je "moet" dit ervaren, om te "begrijpen" wat dit voor jou betekent.

 

Voor mij is RNE thuiskomen bij mezelf en in het grote universum, waar we energetisch allemaal verbonden zijn met elkaar. Uniek en heel bijzonder dat dit kan...I LOVE IT

Ik deed m'n Level 1 en Level 2 opleidingen bij New Earth Teachings @Riri Starseed en ben dankbaar dat ik haar ben tegen gekomen als gids op mijn spirituele pad. Momenteel zit ik in m'n Master-traject om dit nog dieper te integreren en te verankeren.

Wat kan Reiki New Earth voor jou betekenen? 

Met RNE zetten we jouw energiekanalen helemaal open.

Samen met de essentiële oliën van Young Living voelen we in wat jij op dat moment nodig hebt. Door te verbinden met de Reiki- energie en elkaar, kan ik jouw levensenergie opnieuw laten stromen, blokkades opheffen en jouw healing-proces in gang zetten. 

 

Jij hoeft helemaal niets te doen. Heerlijk ontspannen gaan liggen op mijn massagetafel en laat alles maar gebeuren. Ik leg mijn handen op verschillende chakra's/energiepunten en dan begint de magie :-)

Ik ben heel benieuwd wat ik bij jou mag voelen en healen...

Een Reiki New Earth Sessie kan zowel hier (Live) bij mij in Studio Nova, of op afstand

Op afstand?

Wil je de magie van Reiki echt ervaren? Dan is deze sessie op afstand een unieke en bijzondere beleving.

Tijd, ruimte en afstand zijn een illusie...en dat ervaar je hier!
Concreet: jij blijft lekker thuis (of op een andere rustige, veilige omgeving) en ik geef de sessie van waar ik ben. De sensaties die ik voel en de boodschappen die ik doorkrijg, deel ik via whatsapp en just go with the flow. Be amazed of endless possibilities...and the RNE-magic

 

Een Live RNE-sessie duurt 75 à 90 minuten en kost  €111

Een RNE-sessie op afstand duurt een 60-tal minuten en kost  €88

 

PS: tijdens een Reiki-sessie hou je je kleren gewoon aan...

 

Tot snel!

Reiki New Earth (RNE) is magisch en helend energetisch werk.Tijdens jouw hartverwarmende Me-time-momentje laat ik jouw levensenergie opnieuw stromen en worden eventuele energetische blokkades aangepakt. Met de RNE energie kan ik jouw energie opnieuw laten stromen, emoties ontladen en nog veel meer. RNE is puur, magisch, energetisch en onbeschrijfelijk. Je "moet" dit ervaren, om te "begrijpen" wat dit voor jou betekent.
Een RNE-sessie kan hier bij mij @Studio Nova, of vanop afstand.

Rating: 0 sterren
0 stemmen