Spiritueel ontwaken van Kim

Gepubliceerd op 13 maart 2024 om 11:29

Het spiritueel "ontwaken" of awakening kun je zien als letterlijk 'wakker worden' voor het leven. 

Het is een ontwakend besef in jezelf dat het anders moet, dat je niet leeft in lijn met wie jij daadwerkelijk bent. Dat er meer is.

Dit proces roept vaak een heleboel belangrijke levensvragen op

Het "ontwaken" gebeurt in verschillende fases en start vaak na een intense of levensbedreigende gebeurtenis zoals een ongeval waarbij je in coma bent geweest, burn-out... en als je de boodschap na de 1e keer niet hebt begrepen...zorgt het universum wel dat je het (zoals in mijn geval) de 2de keer wel snapt! ;-) 

Als kind werd ik door m'n beide ouders altijd aangemoedigd om sport te doen, dus klassiek ballet, tapdance, zwemmen, kajakken zijn geen onbekenden voor me. Daar kon ik echt m'n ei kwijt en is dus ook de basis voor mijn fantastisch sterk en mobiel lichaam #dankumamaenpapa

Voor mij was sport dus een logische keuze als studierichting en nadien als werkplek

Mensen motiveren, inspireren, energie geven en de dynamiek in gang trekken zijn mooie skills die nog steeds handig van pas komen bij Studio Nova.

Als ik even terugblik op de afgelopen 2 jaar, kan ik het (tot nu) indelen in 2 stukken:

  1. Mijn "menselijk stuk" of uiterlijk verhaal
  2. Mijn "zielen stuk" of innerlijke liefde & licht

 

In mijn menselijk verhaal ben ik eerst een paar keer "gebotst" met de realiteit van mijn leven: 3x burnout, overlijden van m'n beide ouders voor m'n 40ste -daardoor m'n plekje precies kwijt- hersenbloeding van m'n vriend; kwa werk niet echt meer een goed gevoel en niet meer weten waar ik nog vrolijk van werd waardoor het financieel ook niet echt lekker liep, er ook meer druk op m'n relatie kwam, ik mezelf meer en meer opsloot...en het ineens heel donker was.

Er was (bijna) niets meer.

Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe moet het in godsnaam verder? FUCK...

Ken je dat: beetje straatje-zonder-eind-gevoel, met nog maar weinige opties om hieruit te komen (de ene al wat donkerder dan de andere...) #ifyouknowwhatimean

That's the way life goes!  And in the dark I learned to find MY LIGHT :-)

MAAR... er was/is altijd iets in mij (my soul, besef ik nu) dat me gerust stelde dat alles goed komt. Blijf geloven, dit is niet het einde.

 

Ik begon te lezen over o.a: spiritualiteit, "dark night of the soul", Engelen en spirituele gidsen, innerlijk (helend) werk en startte m'n eigen begeleidingstraject met oa: familie-opstellingen, zelfhelend vermogen, emotieregulatie & acceptatie & Reiki New Earth.

Kortom opnieuw leren voelen, zakken in m'n lichaam en op een heel andere manier naar m'n leven en situaties kijken.

 

Ik leerde dat we allemaal zielen zijn die ervoor gekozen hebben te incarneren in een lichaam, in een leven om hier te leren. Verschillende lessen over vooral zelfliefde. Vele lessen zijn collectief (dit hebben we allemaal te leren) zoals: emoties, dood & leven, familie systemisch en hoe op je plek te gaan staan om stroming te creëren, luisteren naar je lichaam en opnieuw leven vanuit onze intuïtie,...

 

Ik kwam beetje bij beetje opnieuw in contact met mezelf, m'n diepere zelf en "heelde" mijn eigen stukken, leerde mijn lessen en sta nu op een heel andere manier in het leven. Dit door letterlijk op verschillende vlakke op de pauze-knop te duwen en de focus op mezelf te richten.

Dus ja, als mens maken we vanalles mee, maar dit is enkel dienend voor onze transformatie naar zelfliefde.

Change your stories = changing your life!

Tijdens deze processen ben ik graag jouw gids/coach...We all are one

 

Daarom kies om te werken met trajecten, omdat deze processen en transformaties tijd en ruimte vragen. Leren lopen doe je ook niet op 1 dag ;-)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.