Transformatie

Gepubliceerd op 12 januari 2024 om 10:40

Transformatie begint hier & nu.
Even stilstaan, op de pauze-knop duwen en alles laten binnenkomen en zijn zoals het op dat moment is.
Transformeren is voelen dat verandering nodig is, een proces dat je naar binnen doet keren en je overgeven aan de processen die daar mogen ontstaan en in gang gezet worden.

Tiens, laat dat nu net de winter-energie zijn ☃❤️

Je leeft in het hier en nu en laat je emoties toe (en stromen), je laat jezelf onderdompelen in een (donkere) leegte...een leegte waar enkel jij bestaat...
en waar jij je licht mag ontdekken en opnieuw laten schijnen.


Om dat licht te "vinden", is het van essentieel belang dat je jezelf ontdoet van alle onnodige lagen en verhalen die niet meer kloppend zijn voor het leven dat jij wil creëren.
Het gaat om je innerlijke, persoonlijke groei, waarin je leert leven voorbij je beperkende overtuigingen & verhalen, oordelen & meningen, angsten...

 

Als je deze (stap voor stap) en vanuit zachtheid leert loslaten, ontstaat er ruimte.
Ruimte voor vergeving, zelfliefde, zachtheid, geluk, acceptatie en straalt jouw unieke licht over jouw bestaan.

 

En dat is precies ook de reden waarom ik kies voor trajecten. Langere periodes waarin ik jouw unieke groeiproces mee in gang zet en ondersteun.

Ik ben een gids die je op weg helpt, inzichten zal meegeven, maar vooral jou de tools zal aanreiken om "het uiteindelijk zelf" te doen.

Ik ben iemand die eerlijk is, jou spiegels voorhoudt en vooral niet zegt wat jij wil horen....ik schud jou op een zachte manier wakker om te stappen naar een vrijer leven vanuit pure zelfliefde.

Hoe beleef jij jouw "cocooning" winter? Let me know in the comments

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.